Wensenlijst

Met deze wensenlijst kunt u uw wensen en ideeën op papier zetten. Handig om te gebruiken tijdens het kennismakingsgesprek.

Een eerste belangrijke stap naar een nieuwe tuin is erover nadenken en op te schrijven wat u wilt. U legt hierin voor uzelf vast wat de ideeën en wensen zijn. Sluit hierin niet direct ideeën uit, schrijf ook dingen op die u wilt, maar waarvan u denkt dat het niet kan. Eventueel kunnen uw gezinsleden en mogelijk ook andere gebruikers van de tuin hetzelfde doen. Zoek, knip en scheur of print afbeeldingen uit en maak hiervan een eenvoudige collage met enkele aantekeningen. Indien er meerdere wensenlijstjes zijn, kunt u deze naast elkaar houden. Dit kan leuke ideeën brengen. Door hierover te praten en naar te kijken ontstaat een duidelijker beeld. Deze eerste stap is belangrijk voordat u met ons aan tafel gaat. U maakt voor ons en uzelf duidelijk wat u wilt en niet wilt. Met dit zogenaamde voorwerk voorkomt u in het hele traject, van ontwerp tot uitvoering en ook het onderhoud, problemen en misverstanden. Een goede start is het halve werk! Om de gedachten over uw tuin te ordenen kunt u de wensenlijst doorlopen. Wanneer u het lastig vindt om de lijst in te vullen, lees deze dan alleen door en zoek enkele afbeeldingen die u erg aanspreken.

Wat ligt vast. De feiten, het vaste kader, inventariseren wij voor u in detail. Het gaat hierom de ligging, zon/schaduw (aantal uur/maanden), grondsoort, maatvoering, directe omgeving, privacy, toegankelijkheid, hoogteverschillen, begrenzing, et cetera. U kunt voor uzelf wel enkele vaste kenmerken omschrijven waarvan u vindt dat ze belangrijk zijn om mee te nemen in idee-vorming.

1000 tekens over

Een afspraak maken. Na het doorlopen van de wensenlijst kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak. De snelste en eenvoudigste manier is het "direct contact formulier" invullen op de website. Ook kunt u even bellen Tel: +31 (0)6-29320080

Succes!

×
Privacy & Cookies

Hovenier Patricks Arendts maakt gebruik van cookies om de functionaliteit van bepaalde pagina's van de website te optimaliseren.

Ja, begrijp ik     Sluiten    Lees verder